Activiteiten in de buurt

Door zijn ideale ligging, centraal in natuur en bos, naast een ultramodern sportcomplex en op een boogscheut van de stad Aalst, kan je bij JVC Schotte terecht voor een unieke mix van sport-, natuur- en cultuuractiviteiten.

Natuur

Ontdek de fauna en flora van de natuurgebieden Gerstjens en Osbroek, Stadspark Aalst, Heuvelbos en Somergembos.In de buurt zijn tal van wandel-en fietstochten, georganiseerde natuurexploraties, boottochten en mogelijkheid tot sterren kijken. Voor al deze activiteiten doen wij beroep op een goed georganiseerde partnerwerking. Meer info bij onze partners:

Sport

Naast JVC Schotte ligt het ultra moderne sportcomplex Schotte met een ruim aanbod aan sporthallen met indoor en outdoor sporten, fitness en atletiek faciliteiten. Meer info en details op aanvraag bij onze partners:

Cultuur

Stad Aalst ligt op een steenworp van het JVC Schotte en voorziet in tal van georganiseerde activiteiten. Stadswandelingen, fietstochten, gastronomische ontdekkingen, musea, tentoonstellingen, workshops, cultureel centrum De Werf, bezoek aan de carnavalshallen etc.

Meer info en details op aanvraag bij onze partners: